Het woord licht wordt de laatste tijd meer en meer gebruikt en vaak op een manier waarbij er, voor mij, heel veel significantie wordt gecreëerd.

‘Waar staat ‘het LICHT’ voor mij voor..?’ is de vraag die ik ben gaan stellen. Wat volgt was de fluistering die ik merkte en ik volg dat graag op door het met jou te delen!

Het licht ZIJN in deze tijden van duisternis,.. Ik hoor deze uiting ontzettend veel momenteel en eerlijk ik snap het…
‘En deel ik ‘that Point of View…’?’, is dan de volgende vraag die ik stel en ik merk een duidelijk NEE!

Hmmmm, interessant… ‘zit dat ‘m dan in het licht-gedeelte of juist het duisternis-gedeelte…?’ Next Question…

WOW weer een gewaarzijn… waar ik dacht dat het in het licht-gedeelte zou zitten, blijkt het ‘m in het duisternis-gedeelte te zitten.

Licht ZIJN is wat ik BEN! Duisternis… is dat dan wat je ziet, ervaart en merkt doordat je het LICHT dus BENT..? Of is het er sowieso ongeacht of jezelf dus leeft en bent als LICHT?

Zoveel zien niet wat ik zie, merken niet wat ik merk en weten niet wat ik weet & That’s OK, finally krijg ik er steeds meer EASE mee. Dit is heel lang heel anders geweest en ik ben zo blij dat dit aan veranderen is. Wat is er nu nog meer mogelijk?

JA! Constant CHOOSING of L.iving & Being I.n ongoing G.ratitude of H.onoring my knowing T.hrough all I experience.

De ‘duisternis’ zie ik niet als duisternis, ik kies ervoor het als DE uitnodiging te zien om te blijven kiezen, voor en naar meer en meer van mij en de toekomst die ik graag zou zien ontstaan! Het is zo verlichtend als je je Point of View op iets kunt veranderen. Ik stel echt voor dat je het eens uitprobeert! Begin met iets kleins, zeker als het je nog een beetje lastig lijkt…

TIP: Zeg eens bij alles dat je merkt, voelt, leest, hoort, ziet ohhh interessant… Interessant dat ik het interessant vind, interessant dat jij het interessant vind dat ik het interessant vind…

Ja ik weet, toen ik deze tool voor het eerst aangereikt kreeg vond ik het ook een beetje vreemd en toch ging ik er volledig voor! Heel snel merkte ik dat niet datgene wat ik merkte, voelde, las, hoorde of zag veranderde, wat wel veranderde is wat hét met of bij mij deed of teweegbracht.

Wat als het werkelijk zo is dat onze Point of View, onze realiteit creëert?
Wat zou er dan gecreeerd kunnen worden als ik mijn Point of View zou kiezen te veranderen..?

I wonder…! #UWYSUP

Welk Point of View zou jij kunnen veranderen..?
Welk Point of View zou jij willen veranderen..?

Welk LICHT BEN jij en dat de wereld nog meer zou mogen zien?